Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ......:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..."ΟΤΕ ΕΓΕΝΗΘΗΣΑΝ ΑΣΤΡΑ,ΗΝΕΣΑΝ ΜΕ ΦΩΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ"(ΙΩΒ 38,7).

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΙΣΘΗΤΟ Ή ΥΛΙΚΟ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΣΑΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΘΡΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ.
Ο ΘΕΟΣ "ΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ
"ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΝ

ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ"(ΕΒΡ.1,14)
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΥΡΙΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ "ΤΟ ΚΟΥΦΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΡΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΜΩΤΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΞΥ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΕΦΕΣΙΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝ". ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ."ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ".
Ο ΨΑΛΜΩΔΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ
ΙΝΑ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩΣΙΝ ΑΥΤΩ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ"
Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ "ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ" ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ
ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΑΙ!ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΝΑΙ!ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

Η ΕΥΣΕΒΗΣ ΛΑΙΚΗ ΨΥΧΗ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΦΛΟΓΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΝΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΠΡΟΜΑΧΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑΤΑ.......
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΛΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ.Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΗΝ ΤΡΟΦΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ"

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ...Π.Χ.ΛΙΝΟΧΩΜΑ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ....
ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ Εlia ΑΦΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ; ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ,ΑΔΥΝΑΜΟΙ,ΛΙΓΟΙ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ...


ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου